De unde cumpar piese auto pentru elemente caroserie ieftine

Piesele auto noi stim cu totii ca sunt foarte scumpe si nu ne mai permintem sa ne reparam masina de multe ori apeland la piese auto noi .

Nu dezcurajam pe nimeni sa cumpere piese auto noi pentru ca sunt foarte bune insa pieele auto din dezmembrari sunt o alternativa foarte buna atunci cand bugetul nu ne permite repararea masinii cu piese auto noi .Elementele de caroserie sunt primele care sunt care afectate sau sunt cele mai afectate piese atunci cand facem un accident

Printre cele mai scumpe piese din cadrul categoriei elemente caroserie se numara :bara fata completa, fata completa, aripa stanga si aripa dreapta, aripa spate ,usi fata si usi spate ,faruri, capota ,parbriz, bara spate care poate bara spate simpla sau bara completa cu senzori ori alte accesorii .

Toate aceste componente ale masinii sunt foarte scumpe si de foarte multe nu ni le permitem insa exista solutia pieselor din dezmembrari care sunt ieftine si bune si se potrivesc perfect pe masina dumneavostra .

Parcurile de dezmembrari autorizate si acreditate R.A.R sa desfasoare acest tip de activitate comercializeaza piese din dezmembrari oferind factura ,garantie si posibilitatea de retur .

Este foarte bine sa cumperi de la parcuri autorizate si indemnam pe toata lumea sa cumpere de la ei pentru ca este mult mai bine .

Piesle de la parcuri sunt mai intai verificate de catre mecanicii astfel incat sa cumparati in sigurnata si sa nu aveti surprize neplacute in trafic si mai ales sa nu va puneti viata dumneavostra si a altora in pericol.

Ce piese din demembrari sunt cautate la parcurile de dezmembrari?

In principiu piesele din categoria elemente caroserie care sunt si scumpe la dezmembrari le gasim de cateva ori mai ieftine .

Piese precum  :bara fata completa, fata completa, aripa stanga si aripa dreapta ,aripa spate ,usi fata si usi spate ,faruri, capota ,parbriz, bara spate care poate bara spate simpla sau bara completa cu senzori ori alte accesorii sunt foarte cautate la dezmembrari .

Nu trebuie sa va faceti griji pentru ca la dezmembrari auto veti gasi orice tip de marca sau model auto pe care il cautati ,iar daca nu gasiti la parcul de dezmembrari la care ati cautat cu siguranta vei gasi pe internet .

Pot avea incredere in piesele de la dezmembrari ?

Da mai ales daca vei cumpara de la un parc autorizat care iti ofera factura , garantie si retur .Unele parcuri mari ofera si posibilitatea de a monta piesele cumparate de la ei  asa ca nu trebuie sa va faceti griji .

Ce marci gasesc in parcurile de dezmembrari auto ?

Vei gasi cam orice fel de marca si model de la Audi (A8,A4 A3, A6 Q7, Q3, Q5, A1, A5, etc) BMW(seria3, 5, 7, 1, 2,4 X1, X5 ETC) Mazda, Renault, Peugeot ,Dacia, Citroen, Fiat, Ford ,Lexus ,Opel , Rover pana la Porsche sau modele de lux ori mai rare.