Piese noi sau piesele second hand pentru masinile noastre?

Curios sau nu putem spune ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza in mod expres la piesele second hand. Indiferent de gradul calitatii acestora, oamenii sunt tentati sa le cumpere intrucat stiu ca pot face economii in bugetul lor.


Si nu de putine ori o sa vedeti, daca veti avea curiozitatea sa va intrebati prietenii, ca si acestia au apelat la aceasta metoda cel putin o data, chiar daca inprima faza nu vor recunoaste acest lucru. Si cum intotdeauna se vor gasi persoane, care sa puna accentul pe aspectele negative a ceea ce inseamna piese second hand achizitionate de la dezmembrari masini, nu uitati ca mai intai de toate opinia voastra conteaza.


Poate ca nu intotdeauna lucrurile sunt in favoarea pieselor second hand, dar cu siguranta cei care le-au utilizat au avut motivele lor si s-au incredintat in tipul calitatii acestora. Se poate spune ca o anumita categorie, un anumit grup de persoane nu vor fi multumite de ceea ce pot asigura piesele de mana a doua.


Insa daca ne raportam la preturile acestora vom observa urmatoarele elemente:
nu iti vei cheltui tot bugetul;
este posibil sa fii nevoit sa le schimbi mai des, dar o vei face bineinteles pentru siguranta ta;
poti gasi aceste piese in timp util, fara sa fii nevoit ca mai inainte de achizitie sa faci o precomanda pentru a te asigura ca piesele vor ajunge in timp util;


Aceste piese la mana a doua sunt binevenite pentru orice tip de buget, dar in special pentru acele bugete, ce nu depasesc cateva sute de lei pe luna. Si de aceea nu trebuie sa va mirati ca din ce in ce mai multe persoane se vor indrepta catre aceste piese second hand.


In plus poti face si o scurta recapitulare a pieselor de care tu ai nevoie si poti merge chiar intr-un anumit parc de dezmembrari auto sa vezi daca acele piese necesare sunt pe stoc. Ba mai mult decat atat in present poti face si un tur virtual printre respectivele piese.


Intrucat cele mai multe magazine de piese auto, dar si parcurile de dezmembrari auto au un site ce iti prezinta si iti pun la dispozitie piesele,pentru care tu, viitor cumparator sa ai de unde sa alegi. Iar acest lucru nu poate fi decat imbucurator, avand in vedere ca poti scuti: timp, energie si bani.


Si asa cum am spus si mai devreme este foarte posibil ca in acest prezent piesele second hand sa primeze si sa devina mai mult decat un simplu trend. Cat despre pretul acestor piese second hand, acestea sunt mult mai rezonabile si mai acceptabile decat cele pe care le-ai putea achizitiona dintr-un showroom, ca fiind noi si in mare masura aduse de la fabrica.


Si cu toate astea, cei mai multi dintre voi se vor indrepta catre acele piese care si le permit si care le pot oferi o anumita garantie la adresa sigurantei lor. Acestea fiind spuse tu ce tip de piese auto vrei sa achizitionezi pentru masina ta?